Limburg

Topfreestylers organiseren eerste Freestyle & Panna voetbal bootcamp in Hasselt

Op donderdag 18 februari (krokusvakantie) organiseren Martijn Debbaut (Belgisch kampioen panna) en Filip Meeus (voormalig top 10 wereldwijd freestyler) het allereerste freestyle en panna voetbal bootcamp in Limburg. Op dit eendaags bootcamp kunnen jongeren van 6 tot en met 12 jaar oud de zotste freestyle en panna voetbal skills leren.

Bij freestyle voetbal doe je al hooghoudend de meest spectaculaire voetbaltricks. Bij panna voetbal gaat het erom de bal door de benen van je tegenstander te spelen.
“Panna voetbal is een echte hype bij jonge voetballers” zo zeggen beide organisatoren.
Naast freestyle en panna zullen er ook match skills aangeleerd worden en voorzien we een heus voetbal attractiepark! Fun en plezier staan centraal.
Het kamp zal georganiseerd worden rekening houdend met alle geldende corona maatregelen. Alle nodige voorzorgsmaatregelen zullen worden getroffen opdat het kamp op een veilige en correcte manier kan plaatsvinden. Hier hebben de de organisatoren vorig jaar de nodige ervaring in opgedaan tijdens hun kampen in andere steden en provincies.

Martijn & Filip willen hun ervaring en passie voor de sport delen met de jonge voetballers en hen een onvergetelijke dag bezorgen.
De unieke dag zal doorgaan op de velden van Sporting Hasselt. 

Meer info en inschrijven kan via hun website www.skillskampen.be