Sport

Wedstrijden Belgian Red Flames te zien op Play

Naast de samenvattingen van de Jupiler Pro League en de topmatchen in de UEFA Europa (Conference) League krijgt de Play-familie er een voetbalpoot bij: de Belgian Red Flames.

Vanaf dit najaar zitten voetballiefhebbers voor de komende twee jaren goed bij de verschillende Play-zenders voor alle kwalificatiewedstrijden voor het Wereldkampioenschap in 2023 én alle oefenmatchen van onze internationale vrouwelijke trots.

Olivier Goris legt uit: “Belgische topsporters en het Belgische voetbal horen thuis bij Play en dus krijgen nu ook de Red Flames een prominente basisplaats in de Play-familie. De Red Flames hebben zich jaar en dag ingezet om te geraken waar ze nu staan, bij hun topclubs én bij het nationale elftal. Samen hebben ze geknokt om ook opnieuw internationaal te schitteren. Samen staan ze sterker dan ooit en samen met de supporters thuis kunnen ze zichzelf ongetwijfeld nog meer overtreffen. Tous ensemble. Hun prestaties verdienen de grootst mogelijke spotlight en daar willen we vanuit Play maar wat graag ons steentje aan bijdragen.”

Katrien Jans van KVBV vult aan: “Vrouwenvoetbal is een sport in volle groei, met speelsters van de bovenste plank. En om de sport nog meer tot bij het grote publiek te krijgen, heb je meer visibiliteit nodig. We zijn dan ook enorm blij dat we samen met de Play-familie voor de nodige boost kunnen zorgen om die visibiliteit te genereren. Zo kunnen we het vrouwenvoetbal samen naar een nieuw niveau tillen.”