Alken

Nieuwe gemeentelijke informatiegids in Alken = uitkijken voor ronselaars

Ook dit jaar realiseert het Alkense gemeentebestuur een gemeentelijke informatiegids in samenwerking met de firma PUBLI-Touch uit Leuven. De gids wordt gratis verspreid in alle Alkense brievenbussen. Maar bij de werving van handelaars is het uitkijken voor malafide ronselaars.

De plaatselijke handelaars kunnen in de nieuwe op komst zijnde gemeentelijke informatiegids adverteren. Er is ook een digitale versie van de gemeentelijke informatiegids beschikbaar. Deze biedt het grote voordeel dat hij constant aangepast kan worden en bijgevolg altijd up-to-date is.

Advertentiewerving met kapers op de kust

Serge Puls, commercieel afgevaardigde bij de firma Publi-Touch, neemt de advertentiewerving en de persoonlijke bezoeken aan de handelaars voor zijn rekening. Serge is gestart met de advertentiewerving in Alken. Handelaars kunnen dan een bezoekje krijgen van Serge. Maar er zijn regelmatig malafide firma’s op pad voor de reclamewerving. “Graag maken wij mensen erop attent dat Publi-Touch de enige firma is die zich momenteel mag beroepen op de medewerking van het gemeentebestuur van Alken voor de uitgave van de Alkense informatiegids. De commercieel afgevaardigde kan deze samenwerking aantonen met een brief, ondertekend door het gemeentebestuur. Neem bij twijfel contact op met de dienst communicatie”, aldus het gemeentebestuur.

Handelaren kunnen Serge Puls contacteren via 0476 44 14 10