Borgloon

BelOrta presenteert voortaan haar tomaten nèt iets anders

BelOrta steekt 9 van haar tomatensoorten in een nieuwe, eigentijdse verpakking. Die zullen herkenbaar zijn aan de strakke kleuren en de eigentijdse tekeningen.

BelOrta heeft ruim 50 tomatensoorten in haar assortiment, waaronder heel wat ‘speciallekes’. Die laatste groep tomaten zijn beschikbaar in hun eigen verpakking. “Deze verpakkingen goten we in een splinternieuw en overkoepelend concept. Het resultaat is een nieuwe lijn met een eenvormig, sterk herkenbaar concept met strakke kleuren en eigentijdse tekeningen.”

De tomaten die een nieuwe look kregen aangemeten zijn: Sweet Lily, Papritom, Deliziano, Ministar, Sweet Bel, Cherrystar, Ruby Red, BelOCoeur (Coeur de Boeuf) & Scarlet Red.
“Omdat een aantal BelOrta-telers tomaten onder belichting teelt, kunnen we de markt jaarrond voorzien van de meeste referenties. Daarnaast merken we op dat een uitstekende smaak duidelijk gewaardeerd wordt door de consument. BelOrta kiest dan ook resoluut voor rassen die hierin uitblinken”, besluit de directie.