Borgloon, Wellen

Geliefde Wellense carnavalist overleden

Steve Huysmans uit Wellen is op 36-jarige leeftijd thuis overleden. De erg geliefde Wellenaar ging ook door het leven als prins Steve I en gaf zijn carnavalsvereniging cv De Weerelt één van de mooiste seizoenen in hun bestaan. Steve laat een vrouw en een plusdochter achter.

Voor het gezin en de familie van Steve en voor de leden van cv De Weerelt komt de klap hard aan. Steve was naast een zeer goede politieman sectie veiligheidsdienst bij de Federale Politie in Hasselt ook een enthousiaste carnavalist. Het bestuur van CV De Weerelt klinkt erg teneergeslagen: “Hij bezorgde ons als prins één van de mooiste seizoenen in het bestaan van Cv De Weerelt. Daarnaast heeft hij als bestuurslid enkele jaren mee aan de kar getrokken van de Wellense carnavalsvereniging. Zijn hartelijke lach, de vele grappen, gekke toeren, afterparty’s, zullen gemist worden. We zullen deze herinneringen koesteren”.

Voor zijn vrouw Tina Meekers en plusdochter Britt is dit een zwaar, onverwacht verlies. Voor de carnavalsvereniging is dit opnieuw een zware klap. Op 1 maart 2020 overleed een andere geliefde carnavalist, Dries Van der Waals.

De radioredactie van VRW wenst zijn vrouw Tina, plusdochter Britt, alle carnavalisten en de vele vrienden van Steve veel sterkte en onze innige deelneming toe.

De uitvaartplechtigheid zal in beperkte kring doorgaan in de Aula van het Uitvaartcentrum Orye, Graaf Lodewijk Plein te Borgloon,
op zaterdag 10 april 2021, waarna het gezin zijn urne thuis een mooi plaatsje zal geven.

Officiële mededeling van de familie: “Het liefst hadden we samen met u afscheid genomen van Steve maar omwille van deze uitzonderlijke tijden zal het plaatsvinden in intieme kring.”

het is alsof je bent verdwaald
in nevelslierten van de tijd
op zoek naar vage herinnering
van onvergankelijkheid
maar soms is ‘t ook als of je straalt
na veel verdrongen narigheid
valleien van herinnering
die nu tot vrede zijn herleid
                                    B.K.

Condoleren kan via deze link

https://www.uitvaartcentrum-orye.be/condoleren.php?id=787