Borgloon, Heers, Kortessem, Wellen

Vaccinatiecentrum Panishof Borgloon heeft dringend versterking nodig

Eerstelijnszone Haspengouw is dringend op zoek naar een stafmedewerker/projectmedewerker om het team te versterken in functie van de uitbouw van het vaccinatiecentrum en de uitwerking van de doelstellingen eigen aan de eerstelijnszone.

Eerstelijnszone Haspengouw is dringend op zoek naar een populatiemanager om het team te versterken in functie van de uitbouw van het vaccinatiecentrum in Borgloon (Borgloon, Heers, Kortessem en Wellen) en het behalen van goede vaccinatie-resultaten.

Aantal vaccinaties ligt op 70%

De populatiemanager staat in voor het behalen van de minimale vaccinatiegraad van 70% in de bevolking en dit met oog voor alle geïdentificeerde doelgroepen, waarbij zij/hij in de ELZ in samenwerking met alle partners binnen en buiten de zorgraad zo veel mogelijk doelgroepen identificeert. De manager zal vooral moeten samenwerken met lokale actoren voor het aanleveren en interpreteren van de nodige data. Een andere uitdaging wordt ongetwijfeld om moeilijk bereikbare groepen toch te vaccineren. Daarbij komt ook de thuisvaccinatie in zicht.