Sint-Truiden

Limburg.net verontschuldigt zich voor fouten in afvalkalender Sint-Truiden

In de afvalkalenders Sint-Truiden 2, 3 en 4 zijn er voor de papier- en glasophaling fouten geslopen in de legende van de straten per ophaalzone. De ophaaldata zijn wel correct. Een woordje uitleg vanuit Limburg.net.

“Om te beginnen willen we ons verontschuldigen voor de verwarring die hier en daar zou ontstaan zijn”, klinkt het bij Limburg.net. “Voor alle duidelijkheid: huisvuil, PMD en textiel worden tegelijkertijd op één en dezelfde dag tweewekelijks opgehaald. Daarnaast worden papier en karton, en het glas opgehaald op aparte momenten, verdeeld over de zones A, B, C en D. Elke straat van Sint-Truiden behoort tot één van die zones. In de legende zitten foutjes. De ophaaldata voor papier en glas zijn wél correct”, benadrukt men.

Ontdek hier je zone voor papier en glas

De afvalkalender herdrukken ligt moeilijk. Maar je kan ook snel en gemakkelijk je zone ontdekken. Dat kan via het internet:

www.limburg.net/afvalkalender

Voor een beperkt aantal straten die onder afvalkalender Sint-Truiden 2 vallen, is er een wijziging bij het ophalen van papier, karton en glas. Een overzicht:

Van 2A (2021) naar 2C (2022)

Aalsterweg, Aline Pietersstraat, Brukskensweg, Dellingweidestraat, Gulden Bodem,Iréne Raemakersstraat, Jan Van Xantenlaan, Luikersteenweg van 61 tot 215 en van 66 tot 218, Witte-Brugstraat

Van 2B (2021) naar 2C (2022)

Borloweg, Fruittuinweg, Heusdenstraat, Hoekstraat, Kasteelzicht, Kerkom-Dorp, Kerkstraat, Patoriestraat, Truilingenstraat

De inwoners van de Luikersteenweg behoren tot de volgende ophaalzones in 2022:

Luikersteenweg 1 – 59 en 2 -64: Sint-Truiden 3A

Luikersteenweg 61 tot 215 en 66 tot 218: Sint-Truiden 2C

Luikersteenweg 217 tot einde en 220 tot einde: Sint-Truiden 2A

Op www.limburg.net/afvalkalender vindt u, nadat u uw adres heeft ingegeven, de ophaaldata voor uw adres terug. Op deze manier kan u ook nakijken wanneer het glas bij u wordt opgehaald.