Media & Cultuur

Kerstcadeautje van Ed Sheeran binnenkort op radio VRW

Sinds Ed Sheeran in de zomer van 2019 ‘No. 6 Collaborations Project’ op de wereld heeft losgelaten, is het op muzikaal vlak heel stil geweest bij de Brit. Maar aan die stilte komt nu een einde. Sheeran heeft namelijk “een kerstcadeautje” voor z’n fans voorzien: een gloednieuw nummer, Afterglow.

Ed Sheeran vult sinds eind augustus z’n dagen wat anders dan vroeger. De Britse zanger is toen namelijk voor het eerst papa geworden. Het meisje kreeg de naam Lyra Antarctica Seaborn Sheeran en kwam vlot ter wereld. “Moeder en dochter stellen het goed, en we bevinden ons nu in de zevende hemel”, schreef Sheeran toen op Instagram.

Kerstcadeautje

Na zijn aankondiging op sociale media met als boodschap dat er een kerstcadeautje zat aan tekomen is dat ook gebeurd. Ed Sheeran heeft een nieuw nummer op de wereld losgelaten, Afterglow. “Het is een nummer dat ik vorig jaar heb geschreven, en dat ik voor jullie wilde releasen. Het is niet het eerste nummer van een nieuw album, maar gewoon een nummer dat ik goed vind. En ik hoop dat jullie er ook zo over zullen denken. Geniet ervan! Fijne en gezonde feestdagen, en gelukkig nieuwjaar. Ik ga terug naar ‘papaland’ nu. Ciao!”

Afterglow is de eerste muziek van Ed Sheeran in anderhalf jaar. Het vorige dateert al van juli 2019. Toen verscheen het album ‘No. 6 Collaborations Project‘. Op die plaat waren onder andere ook Justin Bieber, Stormzy, Camila Cabello en Cardi B te horen.