Media & Cultuur

Nina Derwael over Dancing with the stars: “Count me in!”

Nina Derwael, zal dit najaar de wedstrijd aangaan tegen #LikeMe-ster Maksim Stojanac. “Dancing with the stars” is het dansprogramma op Play4. De zender maakte gisteren op een persconferentie haar programmering voor dit najaar bekend. Zowel Nina als Maksim klinken enthousiast: “Let the battle begins!”

Nina Derwael, die op de Olympische Spelen een gouden medaille behaalde, zal dit najaar de wedstrijd aangaan tegen #LikeMe-ster Maksim Stojanac. Ook de andere programma’s voor de komende maanden van de zender Play4 werden voorgesteld. Maar alle aandacht ging toch naar atlete Nina die als turnster goud meebracht vanuit Tokyo. “De vraag om deel te nemen aan de danswedstrijd was al aan Nina gesteld nog voor ze die medaille won. Maar we dachten wel dat het kon gebeuren”, zegt Annick Bongers, programmadirecteur van de Play-zenders. “Het zal spectaculair zijn om haar te zien dansen.”

Allebei voor goud

“Dit najaar zal ik dus vooral zweven over de dansvloer”, klinkt Derwael enthousiast. “Volgens mijn trainer was het tijd om mijn hoofd volledig leeg te maken en dit is echt een uitdaging. Eentje waar ik heel veel zin in heb.”

Maksim Stojanac, bekend van de Ketnet-reeks #LikeMe, kijkt er al naar uit. “Tegen Nina wordt het niet makkelijk, maar laat ons zeggen dat ik ook voor goud zal gaan”. De andere deelnemers maakt de zender later pas bekend.