Media & Cultuur

Tweede film binnen voor Angèle

Na het succes album Brol (2018) en haar recente hit met Dua Lipa, gaat het alleen maar harder voor Angèle. In 2019 maakte ze haar acteerdebuut in de musical Annette. En nu staat er al een tweede film op stapel rond Asterix en Obelix, waarin Angèle de blonde Walhalla speelt.

Twee jaar geleden maakte Angèle haar entrée in de filmwereld met de musical Annette. Daarin speelt ze naast Adam Driver en Marion Cotillard. De film is al opgenomen, maar een releasedatum is nog niet bekend. Nog voor haar eerste verschijning op het witte doek een feit is, heeft de zangeres al een tweede film op stapel staan. In L’empire du milieu , de nieuwste film rond Asterix en Obelix, zal Angèle de blonde Walhalla spelen. Dat personage werd in 1999 al eens vertolkt door Laetitia Casta in Asterix en Obelix tegen Caesar.

Ibrahimovic

Angèle verkeert voor de film in bekend gezelschap. De Zweedse voetballer Zlatan Ibrahimovic krijgt de rol van de Romeinse soldaat Antivirus. Gérard Depardieu zal zijn rol als Obelix na drie films niet verder zetten. Hij wordt vervangen door Gilles Lellouche. Asterix wordt gespeeld door Guillaume Canet, die de film ook regisseert. De film wordt verwacht in 2022.