Media & Cultuur

Vlaamse Tiktokster schrijft boek “Be yourself”

De 19-jarige Vlaamse influencer Stien Edlund, vooral bekend van TikTok, heeft een boek geschreven over zelfvertrouwen en jezelf durven zijn. “Be yourself” wil iedereen stimuleren vooral gewoon jezelf te blijven.

“Je komt het verst in het leven door jezelf te blijven” is de kernboodschap van het boek. Zo wil ze haar fans doen inzien dat het perfect oké is om helemaal jezelf te zijn. In het boek werkt ze aan de hand van acht verschillende challenges die je helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen en waarin je jezelf ook tegenkomt.

En zo verwoordt de jonge auteur het op haar Instagram account:

Be Yourself betekent voor mij heel veel💓Daarom ben ik zo blij dat ik naast mijn vriendenboek nu ook hierover een leuk boek heb kunnen maken samen met het team bij Lannoo! 🤩 Een leuk boek speciaal voor jonge meiden! ik vind het alvast super cool!!! Laat mij weten wat jullie ervan vinden🥰 Vanaf nu verkrijgbaar bij alle boekhandels en online! Heb jij mijn boek? Maak een foto en tag mij! Ik repost al jullie leuke tiktoks en foto’s! 💗 #BeYourself#Lannoo@uitgeverijlannoo

‘Be Yourself’ is online verkrijgbaar