Media & Cultuur

Zangeres Halsey maakt zwangerschap bekend

Halsey verwacht haar eerste kindje. De Amerikaanse zangeres maakte het nieuws zelf bekend met enkele foto’s op Instagram. Ook haar vriend Alev Aydin bevestigde het nieuws door de foto te delen op zijn Instagram Story.

Zangeres Halsey, bekend van nummers als Without You en Closer, verwacht haar eerste kindje samen met haar vriend Alev Aydin. De zangeres wist het nieuwe lang geheim te houden, want ze deelt nu foto’s op Instagram waarop haar babybuikje al duidelijk te zien is.

“Verrassing”

Met drie foto’s en een korte boodschap maakt Halsey het nieuws bekend. “Verrassing”, zo klinkt het bij drie foto’s van haar groeiende babybuikje. De foto’s werden gemaakt door de 21-jarige fotograaf Sam Dameshek. Bij de foto deelde ze ook nog drie emoji’s: een papfles, een regenboog en een engeltje.

Halseys vriend, screenwriter Alev Aydin, bevestigde het nieuws ook al door de post te delen op zijn eigen Instagram Story met twee hartjes. Het is niet helemaal duidelijk hoe lang Halsey en Alev al een koppel vormen. Doordat ze tijdens de lockdown vooral thuis bleven konden ze hun relatie, net zoals de zwangerschap, lang geheim houden. In oktober 2020 werden ze voor de eerste keer samen gespot.